Boek nu je PCR test of speeksel PCR test in Amsterdam.

(Omgeving Amsterdam West, Centrum, Sloten, Osdorp, Sloterdijk, Badhoevedorp en Zuid-Oost)

PCR/NAAT Test + Certificaat


€ 95 € 69

Bespaar € 26 euro!

  • RIVM gevalideerd laboratorium
  • PCR uitslag binnen 24 uur
  • Internationaal reiscertificaat
  • Groepskorting beschikbaar
  • Ook bij u thuis mogelijk!

PCR Speeksel Test + Certificaat


€ 115 € 85

Bespaar € 30 euro!

  • RIVM gevalideerd laboratorium
  • PCR uitslag binnen 24 uur
  • Internationaal reiscertificaat
  • Groepskorting beschikbaar
  • Ook bij u thuis mogelijk!

Spoed PCR Test + Certificaat


€ 175 € 118

Bespaar € 57 euro!

Onze PCR testen:

zijn altijd RIVM gevalideerd en CE gemarkeerd

zijn inclusief Internationaal reiscertificaat (Engels)

kunnen gratis online geannuleerd worden!

Onze testlocaties in Amsterdam West, Centrum, Osdorp en Zuid-Oost zijn goed bereikbaar .Amsterdam Nieuw-West

Johan Huizingalaan 258, 1065 JM


Amsterdam Osdorp

Osdorpplein 366, 1068 EV


Amsterdam Zuid-Oost

Anton de Komplein 156E, 1102 CW


Amsterdam Sint Annenstraat

Sint Annenstraat 31, 1012 HEContact? Bel gerust!

+31 850 045 356

Ook in het weekend open!

08:00 – 21:00

Overige vragen? Mail ons.

[email protected]

Hoe werk een PCR Test?

Test kiezen

We bieden op dit moment verschillende soorten testen aan. Kies de test die je nodig hebt voor je reisbestemming of evenement.

Afspraak maken

Maak via onze website een afspraak op een onze locaties in Amsterdam of bij u thuis. Wij zijn dagelijks van 07:00 tot 21:00 geopend!

Locatie Amsterdam bezoeken

Op locatie vind er een ID check plaats (neem je reisdocument mee) en heb je de mogelijkheid om het type test te wijzigen.

Resultaat afwachten

Afhankelijk van het type test ontvang je de uitslag binnen 30 minuten (snel/spoed testen) of binnen 24 uur (PCR/Naat test)

Onze medische artsen

"Onze toezichthoudende artsen bewaken de kwaliteit, service gerichtheid, de hygiëne-eisen en het medisch proces van onze testlocaties. Het personeel wordt aan de hand van GGD-methodieken opgeleid en gecertificeerd. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat er veilig en zorgvuldig omgegaan wordt met uw persoonsgegevens."

Reisbestemming

Heb je vragen over regels, voorwaarden of eisen die betrekking hebben op je reisbestemming?

Bij ons kun je testen voor reizen. Je kunt alle nodige informatie voor je reisbestemming vinden op de website van Nederland Wereldwijd. Bekijk altijd de actuele informatie van het land van bestemming waar je naar toe reist om te weten welke type test je nodig hebt. Sommigen accepteren alleen een PCR test en voor andere landen kan een antigeen sneltest voldoende zijn. Het is belangrijk om te weten dat de regels regelmatig veranderen. Bezoek je een land meerdere keren achter elkaar, dan is het altijd verstandig om te checken of de regels tussentijds niet aangepast zijn.

Ga je op reis of wil je gewoon weten of je Corona hebt? Op onze locatie in Amsterdam kun je zowel een normale PCR test afnemen als een speeksel PCR test. Een PCR test is altijd nauwkeuriger dan een antigeen sneltest.

Veel gestelde vragen over PCR testen.
Wat voor soort test voert Coronapcrtesten.nl uit?

Coronapcrtesten.nl werkt met een betrouwbare en goedgekeurde combinatie van antigeen- en PCR testen. Een antigeentest toont aan of er eiwitten van het coronavirus in het neus- en keelslijm zitten. Met een PCR test wordt vastgesteld of u Covid-19 heeft en hiermee kunt u dan ook reizen.

Hoe wordt de antigeentest afgenomen?

Bij een antigeentest ofwel corona sneltest wordt er met een wattenstaafje neusslijm bij u afgenomen (swab-afname). Het slijmmonster wordt onderzocht op de aanwezigheid van antigenen van het coronavirus. De goedgekeurde antigeentest draagt het CE-keurmerk. Een positieve uitslag van de antigeentest betekent hoogstwaarschijnlijk dat u besmet bent met het coronavirus.

Hoe wordt de PCR test afgenomen?

Bij een PCR test wordt er met een wattenstaafje neus- en keelslijm bij u afgenomen (swab-afname). Het slijmmonster wordt onderzocht op de aanwezigheid van het coronavirus. De goedgekeurde PCR test draagt het CE-keurmerk. Een positieve PCR test duidt op een actieve Covid-19 infectie. Deze test wordt voornamelijk afgenomen omdat hier een internationaal erkend reisdocument mee wordt afgegeven, en wordt ook wel gezien als de gouden standaard.

Wat is het verschil tussen een PCR-test en een snelle antigeentest?

Een PCR test is veelal nauwkeuriger dan een antigeen sneltest. De PCR test reiscertificaat wordt daarom internationaal erkend om mee te reizen in geval van een negatieve uitslag. De PCR test is duurder dan de antigeen test omdat deze na het afnemen van mond en neus slijm wordt gebracht naar onze ISO-gecertificeerde laboratoria. Hier volgt dan een analyse, en het laboratorium mailt jou dan de resultaten en je reiscertificaat.

Wanneer moet ik testen voor ik op reis kan?

Nadat u bij ons een PCR test heeft afgenomen ontvangt u uw uitslag en indien negatief u reisverklaring binnen 24 uur (meestal 12 tot 14 uur). De test wordt afgenomen bij een van onze locaties en door de koerier opgehaald om vervolgens geanalyseerd te worden in de laboratorium. Wanneer doe ik de test: U doet de test twee dagen voordat u vertrekt, de uitslag krijgt u op de mail en kan nadien aangetoond worden op het vliegveld en plaats van bestemming.

Ik heb met spoed een reiscertificaat nodig. Wat kan ik doen?

Bel ons dan vrijblijvend zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden, wij hebben tientallen personen geholpen die bijv. met spoed op reis moeten en geen 24 uur kunnen wachten. Daarnaast bieden wij ook een spoed PCR test wat wellicht interessant is voor u.

Hoe lang duurt de Covid-19 sneltest en hoe lang moet ik wachten op de uitslag?

De sneltest neemt circa 10 minuten in beslag. U ontvangt binnen 15 minuten na het afnemen van de Covid-19 sneltest de testuitslag. Daarbij heeft u de keuze om ter plaatse op de uitslag te wachten of deze testuitslag per mail te ontvangen. In beide gevallen weet u vrijwel direct of u al dan niet besmet bent met het coronavirus.

Kan ik mij direct laten testen op het coronavirus?

Ja. U kunt bij Coronapcrtesten.nl meteen een afspraak maken voor een Covid-19 sneltest. Wij hebben geen wachtlijsten of wachttijden. Onze testlocatie’s hebben voldoende capaciteit om dagelijks honderden mensen een Covid-19 sneltest af te nemen. Wij hanteren ruime openingstijden en zijn óók in het weekend geopend.

Hoe betrouwbaar is de Covid-19 sneltest?

Coronapcrtesten.nl werkt uitsluitend met betrouwbare testen, die zijn goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het RIVM. Onze sneltesten op corona dragen het CE-keurmerk, dat aangeeft dat ze aan alle eisen voldoen. Ze worden uitgevoerd door een getrainde professional.

Corona PCR. Antigeen, speekseltest, spoed pcr, covid test, saliva test

COPYRIGHT © 2021

Contact

Klantenservice

Openingstijden: 07:00 – 20:00

nl_NL

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Klik hier voor meer informatie