Voor bedrijven 

Op Corona testen voor bedrijven, organisaties en instellingen

Het coronavirus heeft een flinke impact op bedrijven, organisaties en (kennis)instellingen. Om de bedrijfscontinuïteit tijdens de pandemie te blijven garanderen, biedt Coronapcrtesten.nl verschillende testmogelijkheden aan voor bedrijven:

PCR-test inclusief gevalideerd reiscertificaat, voor zakenreizigers
Snelle en betrouwbare test op één van onze locaties
Collectief testen van personeelsleden op uw bedrijfslocatie
Sneltest om snel duidelijkheiad te krijgen

Uiteraard bieden wij maatwerk. Wanneer u dat wenst kunnen wij met u meedenken over een passend coronaplan. Denk hierbij aan preventief testen, aan trainingen of informatiedagen voor uw personeel.

Sneltest voor bedrijven, organisaties en instellingen

Onze Antigeensneltest toont aan of er antigenen van SARS  CoV – 2, oftewel corona, in uw neus- en keelslijm aanwezig zijn. Antigenen zijn eiwitten van het virus die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam. Deze sneltest biedt meestal al binnen een kwartier duidelijkheid. Omdat deze test minder gevoelig is dan de PCR-test, is deze niet geschikt als reiscertificaat.

PCR-test voor bedrijven, organisaties en instellingen

De PCR-test is de test die het meest wordt ingezet in de teststraten van de GGD. Deze test is uitermate geschikt wanneer een van uw medewerkers klachten heeft die passen bij het coronavirus. Ook biedt de PCR-test uitkomst als een medewerker naar het buitenland moet afreizen (en daarvoor een non-COVID-19-verklaring nodig heeft). Binnen 24 uur heeft u de testuitslag en het reiscertificaat binnen. De PCR-test is de meest betrouwbare test.

Werkwijze bij collectief testen op corona

Wilt u al uw personeelsleden testen op corona? Vanaf 10 personeelsleden voeren wij een collectieve screening uit bij u op locatie.

Hoeveel tijd kost collectief testen op corona?

Vooraf inventariseren we hoeveel personen er getest moeten worden en of er een geschikte ruimte is om de testen uit te voeren. Aan de hand van die gegevens maken wij een inschatting van de tijd die het kost om:


  1. De locatie test-klaar te maken
  2. Het personeel te testen (inclusief de administratieve handelingen)
  3. De testuitslagen bekend te maken
  4. De ruimte na afloop volledig te desinfecteren en terug te brengen in originele staat
  5. Onze klanttevredenheidsenquête te versturen (deze verzenden wij naar de contactpersoon via e-mail en het invullen neemt maximaal 5 minuten in beslag)

Kosten collectief testen

Bent u benieuwd naar de kosten voor onze collectieve testen? In onderstaande tabel vindt u de prijzen voor onze sneltesten en PCR-testen.

Aantal personen
PCR-Prijzen
Sneltest prijzen

10 t/m 25 personen

€ 70,00 per persoon

Op offerte

26 t/m 50 personen

€ 60,00 per persoon

Op offerte

51 t/m 100 personen

€ 50,00 per persoon

Op offerte

vanaf 101 personen

€ 45,00 per persoon

Op offerte

Onze betaalmogelijkheden

U kunt online betalen met een creditcard, via Ideal of door middel van een factuur.

Vraag een offerte aan

Collectief uw personeel testen?

Bent u geïnteresseerd in de collectieve testen van Coronapcrtesten.nl of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met een coronaplan? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Corona PCR Testen Logo

COPYRIGHT © 2021

Contact

Klantenservice

Openingstijden: 08:00 – 20:00

nl_NL

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Klik hier voor meer informatie