Voor kinderen

Coronatest voor kinderen voor € 35,-

Heeft uw kind corona-gerelateerde klachten? Of is een juf, meester of klasgenootje van uw kind positief getest? Ook kinderen kunnen bij Coronapcrtesten.nl getest worden op corona. Dit gebeurt uiteraard met zorg en aandacht.

Waarom worden kinderen getest op corona?

Kinderen in de basisschoolleeftijd met milde of zware klachten moeten volgens de Rijksoverheid thuisblijven en zich laten testen. Kinderen tot 4 jaar mogen wel naar de opvang als zij verkoudheidsklachten hebben. Bij zware klachten, zoals veel hoesten, koorts of benauwdheid blijven zij thuis. Ook kinderen in deze leeftijd kunnen getest worden.

Wanneer kinderen testen op corona?

Als ouder bepaalt u zelf of u uw kind laat testen op corona. Toch wordt geadviseerd om uw kind te laten testen als:

Hij of zij klachten heeft die kunnen duiden op corona
Een juf, meester, pedagogisch medewerker of klasgenootje positief is getest
Hij of zij naar voren komt in een bron- en contactonderzoek of als iemand uit het gezin besmet is

Reizen met kinderen

Gaat u met uw kind op reis en vraagt u zich af of u een non-COVID-19-verklaring nodig heeft? Check dan vooraf bij uw vliegmaatschappij of de desbetreffende ambassade welke regels er in het land van bestemming gelden. De regels rondom coronatesten voor kinderen kunnen per land verschillen.

Veilig testen voor kinderen

Heeft u besloten om uw kind te laten testen? Bij ons is uw kind in veilige handen. Onze gecertificeerde medewerkers voeren de testen met aandacht en zorg uit. Naast de reguliere swaptraining en een omgangstraining, is ons personeel getraind op het uitvoeren van testen bij kinderen.

Corona PCR Testen Logo

COPYRIGHT © 2021

Contact

Klantenservice

Ochtend: 08:00 – 12:00

Middag: 13:00 – 17:00

nl_NL

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Klik hier voor meer informatie