PCR Testen vóór 11:00 = vóór 23:59 uw reiscertificaat!

PCR Traveling certificate

Within 24 hours

Rapid test results within 15 minutes

RIVM Gevalideerd & GGD meldplicht

Ma-vrij: 07:00-19.00

Za-Zo: 08:00-19.00

ONZE CORONA TESTEN IN AMSTERDAM, ROTTERDAM, AALSMEER, UTRECHT & GELDROP.

Sneltest

€59,-

Test uitslag binnen 15 minuten
Goedgekeurd door de overheid
With CE marking
For private and companies

PCR Test

€118,-

Binnen 24 uur uitslag (ook in de weekenden)
Engels reiscertificaat
Geschikt voor internationale reizen
For private and companies

Sneltest op locatie

€109,-

Test uitslag binnen 15 minuten
Goedgekeurd door de overheid
With CE marking
Testen op uw locatie (zakelijk & particulier)

PCR Test op locatie

€169,-

Binnen 24 uur uitslag (ook in de weekenden)
Engels reiscertificaat
Geschikt voor internationale reizen
Testen op uw locatie
(zakelijk & particulier)

Onze diensten

Sneltest: Wij gebruiken voor onze antigeen Sneltest het merk Roche. De Sneltest van Roche is gevalideerd door het RIVM, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en heeft een CE markering.


Door ons gecertificeerd personeel wordt met een speciaal steriel wattenstaafje (swab) bij een patiënt in de neusholte testmateriaal afgenomen. Binnen 15 minuten ontvangt u van ons de testuitslag via uw e-mailadres. Let wel dat een Sneltest niet geschikt is voor het reizen.


PCR testen: Voor onze PCR Testen werken wij samen met een ISO17025 gecertificeerd laboratorium dat door het RIVM is goedgekeurd.

Met een speciaal steriel wattenstaafje (swab) wordt bij een patiënt in de neusholte en keel testmateriaal afgenomen. Deze afname wordt door ons gecertificeerd personeel volgens specifieke instructies uitgevoerd. De swab wordt in een laboratorium testbuisje geplaatst en voorzien van een unieke code die correspondeert met een specifieke klant. Vervolgens worden de testen in speciale laboratorium dozen, stabiel en op de juiste temperatuur bewaard en getransporteerd naar het laboratorium.

Test u vóór 11:00 in de ochtend dan krijgt u van ons de uitslag vóór 23:59. Na 11:00 uur in de ochtend komen de test uitslagen binnen 24-uur. De uitslag en het Engelstalig reiscertificaat krijgt u via uw e-mailadres toegestuurd.

Testen voor bedrijven

De coronacrisis heeft een flinke impact op bedrijven en organisaties. Wilt u als bedrijf of organisatie één of meer werknemers snel en betrouwbaar laten testen op Covid-19, zodat ze veilig en gezond aan het werk kunnen (blijven)? Of wilt u als individuele medewerker zeker weten of u al dan niet besmet bent met het Coronavirus? Coronapcrtesten.nl biedt u snel zekerheid.

HOW CORONAPCRTESTEN.NL WORKS

Tab 1

Appointment booking

You can book your appointment easily online or by calling our customer service. You can pay online or with cash at one of our locations.

Tab 2

Finished within 10 minutes

One of our employees will call you inside. The test is done within 10 minutes.

Tab 2

Your results

After testing you will be asked to leave. We send the results via email. For Rapid it takes 15 minutes. For PCR it is within 24 hours

Tab 2

Essential to bring with you to the appointment

Always bring a valid ID with you when you being tested. If you are traveling, always bring your passport.

HOW CORONAPCRTESTEN.NL WORKS

Guarantee

Dokter J. Stokker

As a doctor I am responsible for quality, service, hygiene, the medical process of our test locations and beveiliging van uw persoonsgegevens. Ons personeel wordt aan de hand van GGD methodieken opgeleid en gecertificeerd. Wij maken gebruik van RIVM erkende coronatesten met een internationale erkenning.

Als testlocatie hebben wij een meldplicht bij de GGD. Indien cliënt positief getest is, melden wij het resultaat bij de GGD. Deze neemt op haar beurt contact op met de desbetreffende cliënt voor een contactonderzoek.

Dokter J. Stokker

Amsterdam

Johan Huizingalaan 258, 1065 JM


Rotterdam

Groene Hilledijk 226B, 3074 AC


Geldrop

Eindhovenseweg 9, 5664 HC Geldrop


Aalsmeer

Zijdstraat 1, 1431 EA Aalsmeer


Utrecht

Van Humboldtstraat 39, 3514 GM Utrecht


Heerhugowaard

Hectorlaan 23, 1702 CL Heerhugowaard

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Klik hier voor meer informatie

en_GB