Bloedtest: Corona antistoffen test + Vitamine D – € 85,-

Wil je weten hoeveel neutraliserende antistoffen je hebt? Wil je weten of je beschermd bent tegen het coronavirus? Is je vitamine D concentratie hoog genoeg?


Corona PCR Testen biedt klanten de mogelijkheid om zg. corona neutraliserende antistoffen te testen in bloed. De aanwezigheid en de concentratie van deze antistoffen is een maat voor de bescherming tegen corona. Neutraliserende antistoffen worden bepaald middels een FDA/CE gemarkeerde test van Siemens Healthineers.

Uit de meest recente wetenschappelijke literatuur blijkt dat een verlaagd vitamine D in bloed de kans op een corona infectie vergroot. De rol van vitamine D tijdens een corona infectie is 2-ledig:

  • Vitamine D heeft een remmende werking op de toename van het aantal coronavirussen in de longen.
  • Vitamine D voorkomt schade in de longen als gevolg van de longontsteking die door het coronavirus wordt veroorzaakt.Onze enige bronnen van vitamine D zijn zonlicht en voeding.

Vitamine D bevindt zich in met name vette vissoorten zoals zalm, haring, makreel en paling waarbij een minimale hoeveelheid van 200 gram vette vis per dag een vereiste is. Het zonlicht in Nederland is alleen tussen mei en september tussen 11-15 uur voldoende om vitamine D in de huid aan te maken. Voldoende blootstelling van de huid aan de zon bleek voor veel Europese landen tijdens de lockdown niet haalbaar te zijn met een toenemende vitamine D tekort als gevolg. Een vitamine D boven de 50 nmol/L wordt door de gezondheidsraad als normaal beschouwd. Om het risico van infectie te verminderen wordt een vitamine D concentratie van 100-150 nmol/L geadviseerd in de wetenschappelijke publicaties.

Commentary: Bij dit pakket krijg je zowel een medisch certificaat als een reis certificaat.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het tonen van het juiste reiscertificaat aan het land van bestemming. Aan het medische reiscertificaat kunnen geen rechten worden ontleend. De eisen zijn per land en luchtvaartmaatschappij verschillend en veranderen regelmatig. Kijk voor meer informatie op nederlandwereldwijd.nl

Na vaccinatie

De neutraliserende antistoffen tegen het coronavirus worden over het algemeen tussen 1 tot 4 weken na vaccinatie gevormd. Er dient dus minimaal 1 week tussen de vaccinatie en de bloedafname te zitten om neutraliserende antistoffen aan te kunnen tonen.

Na een infectie

De neutraliserende antistoffen tegen het coronavirus worden over het algemeen tussen 5-14 dagen na de eerste griepverschijnselen gevormd. Bij hele milde griepklachten kan het zelfs 3 weken duren alvorens er antistoffen kunnen worden aangetoond, en in enkele gevallen zijn ze zelfs helemaal niet aantoonbaar. Er dienen dus minimaal 3 weken tussen het begin van de klachten en de bloedafname te zitten om neutraliserende antistoffen aan te kunnen tonen met deze test.

Lees ook: artikel in de Volkskrant Helpt vitamine D tegen corona?

How does it work?

Choose test

We bieden op dit moment 6 verschillende pakketten aan. Kies het pakket dat je nodig hebt.

Make an appointment

Maak via onze website een afspraak op een van onze locaties door het land. Dagelijks geopend!

Visit location

Middels een vingerprik wordt het bloed afgenomen. Vervolgens wordt het naar het lab gestuurd.

Wait for the result

Na een paar dagen ontvang je een beveiligde mail met de resultaten van je bloedonderzoek.

Gratis een digitaal medisch certificaat

DA/CE-gemarkeerd en gevalideerd

Specificiteit meer dan 99,5% (klinisch gevalideerd)

Binnen 2 werkdagen uitslag per mail

Al onze testen zijn klinisch gevalideerd.

Alle testen die wij aanbieden zijn klinisch gevalideerd. Klinische validatie betekent dat de testresultaten in bloed verkregen met de methode van ons lab zijn vergeleken met de testresultaten in bloed verkregen met de standaard bloedafname (venapunctie).


Met deze klinische validatie is aangetoond dat de resultaten met meer dan 95% met elkaar overeenkomen.

"Als toezichthoudend arts bewaak ik de kwaliteit, servicegerichtheid, de hygiëne-eisen en het medisch proces van onze testlocaties. Het personeel wordt aan de hand van GGD-methodieken opgeleid en gecertificeerd. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat er veilig en zorgvuldig omgegaan wordt met uw persoonsgegevens"

Drs. W. Moudrous

BIG: 59912013801

Corona PCR. Antigeen, speekseltest, spoed pcr, covid test, saliva test

COPYRIGHT © 2021

Contact

Customer Service

Openingstijden telefoonlijn:

09:00 – 13:00

21:00 – 23:00

en_GB

We use cookies to ensure that our website works better for the visitor. We also use cookies for our web statistics.

Click here for more info…