Bloedtest: Corona Antistoffen Test – € 69,-

Ben je gevaccineerd of heb je corona gehad? Wil je weten hoeveel neutraliserende antistoffen je hebt? Wil je weten of je beschermd bent tegen het coronavirus?


Corona PCR Testen biedt klanten de mogelijkheid om zg. corona neutraliserende antistoffen te testen in bloed. De aanwezigheid en de concentratie van deze antistoffen is een maat voor de bescherming tegen corona. Neutraliserende antistoffen worden bepaald middels een FDA/CE gemarkeerde test van Siemens Healthineers.

De antibody test van Siemens Healthineers heeft een specificiteit van meer dan 99.5%. Dit houdt in dat de kans op een fout-positieve testuitslag zeer laag is: een positieve test past dus bij de aanwezigheid van neutraliserende antistoffen.

Het bloed wordt bij ons op locatie verzameld met een nieuwe methode waarbij slechts een paar druppels bloed worden verzameld met een vingerprik. Wij zorgen er dan voor dat de test zo spoedig mogelijk aankomt bij het laboratorium. In het laboratorium testen medisch analisten in het bloed de zg. neutraliserende antistoffen tegen het coronavirus. Binnen enkele werkdagen ontvang je een e-mail waarmee je de uitslag online kan inzien.

Commentary: Bij dit pakket krijg je zowel een medisch certificaat als een reis certificaat.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het tonen van het juiste reiscertificaat aan het land van bestemming. Aan het medische reiscertificaat kunnen geen rechten worden ontleend. De eisen zijn per land en luchtvaartmaatschappij verschillend en veranderen regelmatig. Kijk voor meer informatie op nederlandwereldwijd.nl

Na vaccinatie

De neutraliserende antistoffen tegen het coronavirus worden over het algemeen tussen 1 tot 4 weken na vaccinatie gevormd. Er dient dus minimaal 1 week tussen de vaccinatie en de bloedafname te zitten om neutraliserende antistoffen aan te kunnen tonen.

Na een infectie

De neutraliserende antistoffen tegen het coronavirus worden over het algemeen tussen 5-14 dagen na de eerste griepverschijnselen gevormd. Bij hele milde griepklachten kan het zelfs 3 weken duren alvorens er antistoffen kunnen worden aangetoond, en in enkele gevallen zijn ze zelfs helemaal niet aantoonbaar. Er dienen dus minimaal 3 weken tussen het begin van de klachten en de bloedafname te zitten om neutraliserende antistoffen aan te kunnen tonen met deze test.

Corona antistoffen test + vitamine D

Uit een aantal recente wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat een verlaagd vitamine D in bloed de kans op een corona infectie verhoogd. We bieden dan ook een corona antistoffen test + vitamine D aan. Wil je weten of je neutraliserende antistoffen hebt tegen het coronavirus? En je vitamine D concentratie hoog genoeg is? Klik hier voor de combinatie test corona antistoffen test + vitamine D.

How does it work?

Choose test

We bieden op dit moment 6 verschillende pakketten aan. Kies het pakket dat je nodig hebt.

Make an appointment

Maak via onze website een afspraak op een van onze locaties door het land. Dagelijks geopend!

Visit location

Middels een vingerprik wordt het bloed afgenomen. Vervolgens wordt het naar het lab gestuurd.

Wait for the result

Na een paar dagen ontvang je een beveiligde mail met de resultaten van je bloedonderzoek.

Gratis een digitaal medisch certificaat

DA/CE-gemarkeerd en gevalideerd

Specificiteit meer dan 99,5% (klinisch gevalideerd)

Binnen 2 werkdagen uitslag per mail

Al onze testen zijn klinisch gevalideerd.

Alle testen die wij aanbieden zijn klinisch gevalideerd. Klinische validatie betekent dat de testresultaten in bloed verkregen met de methode van ons lab zijn vergeleken met de testresultaten in bloed verkregen met de standaard bloedafname (venapunctie).


Met deze klinische validatie is aangetoond dat de resultaten met meer dan 95% met elkaar overeenkomen.

"Als toezichthoudend arts bewaak ik de kwaliteit, servicegerichtheid, de hygiëne-eisen en het medisch proces van onze testlocaties. Het personeel wordt aan de hand van GGD-methodieken opgeleid en gecertificeerd. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat er veilig en zorgvuldig omgegaan wordt met uw persoonsgegevens"

Drs. W. Moudrous

BIG: 59912013801

Corona PCR. Antigeen, speekseltest, spoed pcr, covid test, saliva test

COPYRIGHT © 2021

Contact

Customer Service

Openingstijden telefoonlijn:

09:00 – 13:00

21:00 – 23:00

en_GB

We use cookies to ensure that our website works better for the visitor. We also use cookies for our web statistics.

Click here for more info…