Bloedtest: Preventie Pakket Basis – € 95,-

Maar liefst 9 testen uit 1 vingerprik. Dit pakket bevat de volgende onderzoeken: diabetes, cholesterol, lever- en nierfunctie.


Met onze basis preventie pakket krijg je op een eenvoudige manier inzicht in je gezondheid en mogelijke afwijkingen op het gebied van: diabetes, cholesterol, lever- en nierfunctie.

Bepalingen:

  • Diabetes: HbA1c
  • Cholesterol: totaal cholesterol, HDL, LDL en triglyceriden nuchter
  • Leverfunctie: ALAT en gamma-GT
  • Nierfunctie: kreatinine en GFR

Uitleg:

Met het bloedonderzoek Preventie Pakket – Basis worden verschillende bepalingen gedaan om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je gezondheid. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende onderdelen die dit combinatie-pakket bevat:

Diabetes

HbA1c is een gemiddelde van de bloedglucosewaarden over de afgelopen 2 tot 3 maanden. Als de bloedglucose te hoog wordt zoals bijvoorbeeld bij diabetes dan vind je een verhoogd HbA1c.

Cholesterol

Cholesterol is een bouwsteen voor lichaamscellen en hormonen, wordt opgenomen uit het voedsel en ons lichaam produceert zelf ook cholesterol.

Er zijn verschillende vormen van cholesterol:

  • HDL-cholesterol is ook wel bekend als het goede cholesterol en speelt een rol bij het. verwijderen van cholesterol uit het lichaam.
  • LDL-cholesterol is ook wel bekend als het slechte cholesterol.–
  • Triglyceriden zijn vetten die uit het voedsel worden opgenomen.

Lever

De lever heeft belangrijke functies in het lichaam, zoals het omzetten van afvalstoffen zodat deze kunnen worden uitgescheiden, het opslaan van stoffen die energie bevatten en het produceren van eiwitten. ALAT is een enzym uit de lever en Gamma-GT is een enzym dat voorkomt in de galblaas, galwegen en lever. Bij schade aan de lever door bijvoorbeeld alcohol, medicijnen of infecties kunnen deze enzymen verhoogd zijn in het bloed.

Nieren

Je nieren werken hard om je lichaam gezond te houden door afvalstoffen gedurende de dag uit je bloed te verwijderen. Kreatinine is één van deze afvalstoffen en is afkomstig van de spieren en wordt volledig door de nieren uitgescheiden.

De nierfunctie kan berekend worden met een formule (ook wel bekend als GFR). Deze formule houdt rekening met geslacht en leeftijd en wordt berekend met de kreatinine concentratie.

Let op!

Voor deze test geldt dat je nuchter moet zijn bij het verzamelen van een bloedmonster, dit voor een juiste interpretatie van de uitslagen. Nuchter betekent dat je sinds 23:00 uur de vorige dag niets meer hebt gegeten. Drinken van water, thee of koffie zonder suiker is wel toegestaan. Je kunt voor deze test het beste een afspraak maken voor je ontbijt.

How does it work?

Choose test

We bieden op dit moment 6 verschillende pakketten aan. Kies het pakket dat je nodig hebt.

Make an appointment

Maak via onze website een afspraak op een van onze locaties door het land. Dagelijks geopend!

Visit location

Middels een vingerprik wordt het bloed afgenomen. Vervolgens wordt het naar het lab gestuurd.

Wait for the result

Na een paar dagen ontvang je een beveiligde mail met de resultaten van je bloedonderzoek.

Gratis een digitaal medisch certificaat

DA/CE-gemarkeerd en gevalideerd

Specificiteit meer dan 99,5% (klinisch gevalideerd)

Binnen 2 werkdagen uitslag per mail

Al onze testen zijn klinisch gevalideerd.

Alle testen die wij aanbieden zijn klinisch gevalideerd. Klinische validatie betekent dat de testresultaten in bloed verkregen met de methode van ons lab zijn vergeleken met de testresultaten in bloed verkregen met de standaard bloedafname (venapunctie).


Met deze klinische validatie is aangetoond dat de resultaten met meer dan 95% met elkaar overeenkomen.

"Als toezichthoudend arts bewaak ik de kwaliteit, servicegerichtheid, de hygiëne-eisen en het medisch proces van onze testlocaties. Het personeel wordt aan de hand van GGD-methodieken opgeleid en gecertificeerd. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat er veilig en zorgvuldig omgegaan wordt met uw persoonsgegevens"

Drs. W. Moudrous

BIG: 59912013801

Corona PCR. Antigeen, speekseltest, spoed pcr, covid test, saliva test

COPYRIGHT © 2021

Contact

Customer Service

Openingstijden telefoonlijn:

09:00 – 13:00

21:00 – 23:00

en_GB

We use cookies to ensure that our website works better for the visitor. We also use cookies for our web statistics.

Click here for more info…