For companies

Corona testen voor ondernemers en instellingen

Coronapcrtesten.nl biedt bedrijven of organisaties verschillende mogelijkheden. Wij bieden uw organisatie zowel PCR als sneltesten aan. Wij kijken daarin naar een oplossing op maat. U kunt uw personeel namelijk laten langskomen op één van onze test locaties. Maar wij bieden ook testen aan op locatie. Wij komen langs op uw bedrijfslocatie voor een screening van uw personeelsleden. U weet nog dezelfde dag of er coronabesmettingen zijn binnen uw bedrijf. U borgt hiermee de bedrijfscontinuïteit. Voor personeelsleden die op zakenreis moeten bieden wij natuurlijk de PCR test met gevalideerde reiscertificaat aan.

Wij zijn gevestigd in:

  1. Amsterdam 4 Geldrop
  2. Rotterdam 5 Aalsmeer
  3. Utrecht 6 Heerhugowaard
Sneltest uitslag binnen 15 minuten via uw e-mailadres
PCR test resultaten binnen 24 uur (ook in de weekenden)
PCR test vóór 11:00 testen = vóór 23:59 uitslag via uw e-mailadres
Validated by the Dutch government
With CE marking
The test is being taken at your location
Voorkom onnodig verspreiding of sluiting
Gevalideerde wereldwijd erkende reiscertificaten
Grote (financiële) voordelen bij collectief testen

DokterJ. Stokker

BIG: 19927193801

Als toezichthoudende arts bewaak ik de kwaliteit, servicegerichtheid, hygiëne eisen en het medisch proces van onze commerciële testlocaties. Onze commerciële testlocaties vallen ook onder het strenge toezicht van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Wij maken gebruik van coronatesten die door de Nederlandse overheid (GGD/RIVM) en internationaal erkend zijn door zowel landen als vliegmaatschappijen.

Al onze testlocaties zijn aangemeld bij de GGD van de desbetreffende regio. Tevens heb wij een meldplicht bij de GGD. Indien cliënt positief getest zou worden zorgen wij voor de melding bij de GGD. Deze neemt op haar beurt contact op met de desbetreffende cliënt voor een contactonderzoek. Kortom wij zorgen dat u van A tot Z wordt ontnomen van alle zorgen rondom het COVID-19 virus.

Geinteresseerd?

Vul uw gegevens in en wij nemen GRATIS contact met u op.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Klik hier voor meer informatie

en_GB