INFORMATIE

Covid-19 PCR & Sneltest

Bent u bang dat u coronaverschijnselen heeft en wilt u snel weten of u dit besmettelijke virus onder de leden heeft? Doe dan een betrouwbare en officieel goedgekeurde Covid-19 antigeen sneltest in één van onze locaties. U weet vervolgens binnen 15 minuten of u al dan niet besmet bent.

De Covid-19 antigeen sneltest & of PCR test wordt afgenomen door een gekwalificeerde en ervaren zorgverlener. De test is beschikbaar voor particulieren en (werknemers van) bedrijven die zich op Covid-19 wil laten testen. De kosten voor de sneltest bedragen €60 (incl. btw) en voor de PCR test (inclusief internationale reisverklaring) €125 incl. btw.

Met een antigeen sneltest Covid-19 weet u meteen waar u aan toe bent. Als de binnen een kwartier verkregen testuitslag negatief is, hoeft u niet onnodig dagenlang in quarantaine. U kunt dan gewoon uw dagelijkse activiteiten en werkzaamheden voortzetten of hervatten. Met deze sneltest voorkomt u dat u lang moet wachten op een testuitslag en onnodige stress over de uitkomst. U kunt na een negatieve test – met inachtneming van de corona regels – al uw dagelijkse bezigheden blijven uitvoeren.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Klik hier voor meer informatie

nl_NL