ONZE CORONA TESTEN IN AMSTERDAM, ROTTERDAM, AALSMEER, UTRECHT & GELDROP.

Corona Snel Test

€35,-

Met reiscertificaat + € 4,-

Testresultaten en uitslag binnen 15 minuten
Goedgekeurd door de Nederlandse overheid
Met CE markering
Geschikt voor bedrijven en particulieren

Corona PCR Test

€75,-

Binnen 24 uur uitslag (ook op zondagen)
Gevalideerd reiscertificaat in Engels
Geschikt voor internationale reizen
Geschikt voor bedrijven en particulieren

Corona Snel Test op locatie

€99,-

Test uitslag binnen 15 minuten
Goedgekeurd door de Nederlandse overheid
Met CE markering
Test wordt bij u op locatie afgenomen

Corona PCR Test op locatie

€150,-

Binnen 24 uur uitslag (ook op zondagen)
Gevalideerd reiscertificaat in Engels
Geschikt voor internationale reizen
Testen op uw locatie

Spoed PCR Test incl. Reiscertificaat

€ 118,-

Binnen 30 minuten uitslag (ook in het weekend)
Locatie Amsterdam, Rotterdam, Geldrop (Eindhoven)
Reiscertificaat in het Engels
Reiscertificaat wereldwijd geaccepteerd

Speeksel sneltest Antigeen

€ 45,-

Met reiscertificaat + € 4,-
Reiscertificaat in het Engels binnen 4 uur
Geen swab in neus of keelholte
Reiscertificaat niet wereldwijd geaccepteerd
Ook geschikt voor kinderen

Inmiddels al meer dan 15 locaties door heel Nederland!

Er is altijd een locatie bij u in de buurt. Bekijk de lijst hieronder voor een overzicht van al onze test locaties en maak direct een afspraak!

Ga je op reis of wil je gewoon weten of je Corona hebt? Op onze locatie in Amsterdam kun je zowel een normale PCR test afnemen als een speeksel PCR test. Een PCR test is altijd nauwkeuriger dan een antigeen sneltest.

ZO WERKT CORONAPCRTESTEN.NL

Tab 1

Afspraak inplannen

  • Veilig online of telefonisch uw afspraak inplannen
  • Betaal online of contant op testlocatie

Tab 2

Klaar binnen 10 min

Wilt u snel getest worden?

Op locatie hebben onze medewerkers maximaal 10 minuten nodig om u testen.

Tab 2

De uitslag

Na de (snel)test kunt u meteen naar huis. U ontvangt per e-mail de uitslag (sneltest: binnen 15 minuten, PCR-test: binnen 24 uur)*.

Tab 2

Meenemen naar uw afspraak

Neem een geldig legitimatiebewijs mee naar uw afspraak. Gaat u reizen? Neem dan altijd uw paspoort mee.

ZO WERKT CORONAPCRTESTEN.NL

Betrouwbaar en snel testen op corona

Al onze coronatesten zijn gevalideerd door het RIVM. Dat betekent dat is vastgesteld dat de testen werken en de resultaten betrouwbaar zijn. Als testlocatie hebben we meldplicht bij de GGD. Is de testuitslag positief? Dan melden we dit. Vervolgens belt de GGD u voor het contactonderzoek.


Om de kwaliteitseisen van onze testen te waarborgen worden de testen afgenomen onder verantwoordelijkheid van een BIG-geregistreerde arts:


Maak kennis met onze arts:


Als toezichthoudend arts bewaak ik de kwaliteit, servicegerichtheid, de hygiëne-eisen en het medisch proces van onze testlocaties. Het personeel wordt aan de hand van GGD-methodieken opgeleid en gecertificeerd. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat er veilig en zorgvuldig omgegaan wordt met uw persoonsgegeven


Ik ben 14 jaar arts en sinds 5 jaar medisch specialist. In mijn werk ben ik betrokken bij acuut zieke patiënten. Het bestrijden van het COVID-19 pandemie behoort tot mijn wensen en doelen. Adequaat en snel testen is een middel tot het behalen van dit doel.

Drs. W Moudrous

BIG: 59912013801

Onze diensten

Vindt u het belangrijk om snel een testuitslag te krijgen? En zoekt u een betrouwbare partij die met u mee denkt over coronabeleid of testen op locatie? Wij bieden de

volgende diensten aan:

Snel duidelijkheid met de sneltest

Heeft u klachten die passen bij corona en wilt u zo snel mogelijk duidelijkheid? Is één van uw collega’s positief getest en wilt u weten waar u aan toe bent? Dan biedt onze Antigeensneltest uitkomst. U heeft dan binnen 15 minuten duidelijkheid.


Wat is een Antigeensneltest?

De Antigeentest toont aan of er antigenen van SARS CoV – 2 (oftewel corona) in uw neus- en keelslijm aanwezig zijn. Antigenen zijn eiwitten van het virus die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam.


Goedgekeurd door het RIVM

Onze Antigeentest van het merk Roche is goedgekeurd door het RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie en heeft een CE-markering.


Hoe werkt een sneltest voor corona?

Op één van onze locaties neemt een gecertificeerde medewerker met een steriel wattenstaafje testmateriaal af uit uw neusholte. Dit testmateriaal wordt gemengd met een vloeistof. Binnen 15 minuten ontvangt u van ons de testuitslag via uw e-mailadres.


Let op: de Antigeensneltest is minder gevoelig dan de PCR-test en is daardoor beperkt geschikt als reiscertificaat, afhankelijk van aankomstland.

Betrouwbare PCR-test met snelle testuitslag

De test die het meest wordt ingezet in de teststraten is de PCR-test. Deze test is uitermate geschikt wanneer u klachten heeft die passen bij het coronavirus en/of wanneer u naar het buitenland moet afreizen en daarvoor een non-COVID-19-verklaring nodig heeft. Binnen 24 uur heeft u de testuitslag en het reiscertificaat binnen.

Onze PCR-testen

Op een van onze testlocaties neemt onze gecertificeerde medewerker met een steriel wattenstaafje testmateriaal af uit uw neus- en keelholte. Het materiaal wordt vervolgens in een testbuisje geplaatst en voorzien van uw unieke code. Dit buisje wordt in één van onze speciale laboratorium-dozen in de meest gunstige omstandigheden vervoerd naar een laboratorium. Daar wordt het monster onderzocht op actieve virusstoffen.


Samenwerking met gecertificeerd laboratorium

Voor onze PCR-testen werken wij samen met een gecertificeerd laboratorium. Dit laboratorium is door het RIVM goedgekeurd.


Testuitslag en reiscertificaat

Gaat u reizen of op vakantie en heeft u een reiscertificaat nodig? U heeft de testuitslag binnen 24 uur*. De uitslag en het Engelstalig reiscertificaat krijgt u via uw e-mailadres toegestuurd.

Heeft u vragen over regels, voorwaarden of eisen die betrekking hebben op uw reisbestemming?

U kunt alle nodige informatie vinden op de website van Nederland wereldwijd. Bekijk altijd de actuele informatie van het land van bestemming om te weten welke test u nodig heeft.

*Uitslagen binnen 24 uur.

Wij doen ons best om uitslagen binnen 24 uur te leveren. Dit is echter niet gegarandeerd. Het kan soms voorkomen dat onze labratoria meer tijd nodig hebben om de resultaten te verwerken of er kan sprake zijn van onmacht. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Wij adviseren dan ook altijd om een extra marge aan te houden en uw afspraak tijdig in te plannen. Coronapcrtesten.nl is niet aansprakelijk voor vertraagde uitslagen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze algemene voorwaarden.

nl_NL

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Klik hier voor meer informatie